home, Media, Nieuws, Uncategorized

Kickboksen & Somatic Experiencing therapie

Ik heb er jaren onbewust bewust naar toe gewerkt. Toen ineens in 2018, toen ik mijn diploma “Somatic Experiencing Practitioner” in ontvangst nam, viel alles samen.

Door mijn jarenlange ervaring als vechtsporter, trainer, docent, eeuwige student en inmiddels thetapeut heb ik een unieke werkwijze ontwikkeld. Al mijn leerlingen, cursisten en inmiddels clienten die ik heb mogen begeleiden ben ik dankbaar. Zonder jullie was ik nooit zo ver gekomen. Jullie zijn mijn katalysator geweest om niet op te geven en nog meer verdieping aan te brengen in mijn werkwijze.

In de video krijg je een beeld van mijn werkwijze. Uiteraard is iedere sessie uniek, maar de video geeft je in ieder geval een beeld.

Overigens, mijn werkwijze is nu ook onze werkwijze. Hiermee bedoel ik dat ons hele KF Action team intern is opgeleid om op deze manier te werken.

Geniet van het filmpje en bij interesse, stuur mij een mailtje of ga naar onze bedrijfswebsite:

https://kfaction.nl/vitaliteitscentrum-de-bron

Binnenkort komt het boek “Vechtkunst als kompas” uit. Hierin heb ik een stuk geschreven over kickboksen & somatic experiencing als therapeutisch middel. Dr. Erik Hein is de auteur van het boek. Hou mijn socials in de gaten als je interesse hebt in dit boek!

Liefs Krista

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s