Kampioenen geven Tweedaagse Clinic Kickboksen in het MeridianSpa in Hamburg

Kampioenen geven Tweedaagse Clinic Kickboksen in het MeridianSpa in Hamburg

In het weekend van 29 en 30 september geven Krista Fleming (voormalig Wereldkampioene) en Jemyma Betrian (huidig Europees en Intercontinentaal Kampioene) een 2 daagse clinic Kickboksen in de meest exclusieve Welness en Fitness gym MeridianSpa in Hamburg. De deelnemers zijn allemaal ondernemers uit de buurt van Hamburg. De iniatiefnemer is Darius Alibek. Darius is een voormalig K1 vechter uit Duitsland. Inmiddels is hij een bekende Personal Trainer in Hamburg. Hij geeft onder andere les in alle vier de vestigingen van MeridianSpa in Hamburg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s