Nieuws Weerbaarheidstrajecten en individuele begeleiding 2011‏

Welkom allemaal,

Allereerst de beste wensen voor 2011!

Er wordt gewerkt aan een nieuwe site deze zal zeer binnenkort gelanceerd worden.

Ik wil even kort terugblikken op afgelopen jaar met jullie:

In maart 2010 begon ik met mijn eerste twee groepen Weerbaarheidstraining. Een groep met jongens van 10 tot 13 jaar en een groep meiden van 10 tot 14 jaar. Het traject bestond uit 10 lessen van een uur. Ik merkte al snel dat een uur eigenlijk iets te kort is voor een groepstraining. Na een zeer intensieve periode met ontzettend veel plezier maar ook verdriet sloten we de twee groepen af. Alle jongens en meiden waren geslaagd en al snel kreeg ik meer aanmeldingen.

Nog voor de zomervakantie ben ik gestart met een meidengroep in de leeftijd 7 tot 9 jaar. Dit was natuurlijk weer totaal anders dan werken met puberende meiden. Ook deze geweldige meiden slaagden en wilden met plezier hun ervaringen delen met hun ouders.

In de tussentijd werd ik al regelmatig aangesproken voor individuele begeleiding van zowel kinderen als volwassenen. De kinderen waarmee ik aan het werk ging, werden ontzettend gepest op school en de ouders waren radeloos. Een aantal werden doorgestuurd via de huisarts of via een psycholoog. Bij de meeste volwassenen viel me op dat ze niet weten we ze willen in het leven en dat ze vaak problemen op zowel hun werk als in hun priveleven hebben.

In de maand juli heb ik samen met Sabine Entingh en onze stagiare Doff twee Weerbaarheidsweekendjes georganiseerd in Duitsland. Het landelijke project `Tijd voor Vechtsport`was zo enthousiast over ons initiatief dat ze de twee weekendjes gesubsideerd hebben! Het waren de mooiste weekendjes van het hele jaar!

2011

Het voelt als mijn missie en daarom ga ik in dit jaar nog veel meer mensen begeleiden in hun weg naar zichzelf. Graag wil ik jullie laten weten dat ik inmiddels twee dames en een man heb aangetrokken om ons team te versterken. Dat betekent dat wij dit jaar met een team van vier personen aan het werk gaan!

Wat is onze KRACHT?

Wij werken vraaggericht dat wil zeggen, wij kijken of wij kunnen geven wat jullie vragen!

We werken vanuit onze kracht. We doen alleen waarvan we zeker weten dat wij dat kunnen.

Wij werken alleen met opgeleide en ervaren professionals. HBO minimaal en vechstportachtergrond.

Ons werk is onze Passie

Wij geloven in samenwerken met als gezamelijk doel: Never give up your dreams

Wat kunnen wij voor Arnhem en omgeving betekenen in 2011

Groepen

Weerbaarheidstraining voor jeugd verschillende leeftijden.

Weerbaarheidstraining voor Volwassenen.

Weerbaarheidsclinic en Teambuilding voor organisaties en bedrijven

Bij minimaal 4 aanmeldingen starten wij al met een nieuwe groep!!!

Individueel

Individuele begeleiding Weerbaarder worden voor iedereen, combinatie mentaal en fysiek

Lifestylecoaching voor iedereen. combinatie fysiek, mentaal, voeding, timemanagement.

Personal training Martial Arts.
Een fysieke vechstportworkout van een uur. Dat kan verschillende vechtsporten inhouden waaronder;
Kickboksen, Boksen, Zelfverdediging, Capoeira, Worstelen en Karate.

Personal training Fitness

De individuele begeleiding bestaat uit 10 lessen van een uur voor 495 euro. Hierin zit een intakegesprek, een gratis Tshirt, een gratis Fitness abonnement in de tijd dat je begeleiding krijgt. Dus de cursist mag iedere dag gratis fitnessen!!!!!

Subsidies

In het afgelopen jaar zijn er meedere kinderen en een paar volwassenen die met gebruik van de Arnhem Card hebben deelgenomen aan mijn cursus. Zo zijn er ook Zorgverzekeraars die kunnen vergoeden als de arts een doorverwijzing geeft. En binnen de Gemeente zijn er ook mogelijkheden voor een gedeeltelijke vergoeding. Wellicht zijn er nog veel meer mogelijkheden maar daarvan zijn wij niet op de hoogte. Mocht u meer weten of een idee hebben, laat het me dan weten!

Er zijn nog plekken voor de cursus Weerbaarheid voor meiden van 8 tot 10 jaar. Geef je zsm op!

Wil je meer info of direct een intakegesprek? Bel me dan op het volgende nummer; 06/22556013

Want ieder individu telt,
Ieder individu heeft een rol te spelen,
Ieder individu maakt een verschil.

Liefs Krista Fleming

Bekijk ook hier mijn folder over weerbaarheidstrainingen

Folder Weerbaarheidstraining

REFERENTIES

Jongen van 14 jaar

Ik ben een jongen van veertien jaar oud. Ik ben van mijn fiets af geslingerd en geslagen door een groep jongens. Me vrienden waren erbij maar keken toe van een redelijke afstand. Vooral dat mijn vrienden niks deden en achteraf pas een grote bek hadden deed me veel.Mijn vrienden begonnen toen ook allemaal met drinken en met roken. Ik niet en daardoor verloor ik eigenlijk mijn vrienden. Ze vonden het niet stoer genoeg. Ik had dit nog nooit eerder meegemaakt, ik lag altijd wel goed in de groep.
Ik zat al onder kickboksen bij Krista dus toen mijn ouders met het idee kwamen die één op één lessen te nemen leek me dat wel gaaf. Ik heb nu inmiddels negen lessen gehad en ik vind zelf dat ik er heel veel aan heb gehad.
We begonnen met een gesprek over wat ik in die training verwachtte en ik zei kickboksen. Ik wou me beter kunnen verdedigen en wat terug kunnen doen. Maar ik heb ook met Krista gepraat over wat er gebeurd is, over mijn vrienden maar ook over mezelf.
Krista heeft mij geholpen om te snappen waarom mijn vrienden niks deden toen ik geslagen werd, en heeft mij geleerd mezelf en de andere jongens uit mijn klas beter te begrijpen. Krista heeft me ook geholpen om naar mezelf te kijken, om te kunnen vertellen hoe ik ben en vooral ook altijd mezelf te blijven no matter what.
De één op één training heeft me laten groeien in het kickboksen, maar vooral heeft het mij meer zelfvertrouwen gegeven, mij geholpen naar mij als persoon te kijken en waarom andere mensen zijn hoe ze zijn in sommige omstandigheden.

De ouders

Onze zoon is voor enkele weken uit het niets in elkaar geslagen door een groepje jongens. Op een afstand stonden wat jongens uit zijn klas toe te kijken, de jongens waren te bang om zelf iets te ondernemen.De huisarts adviseerde ons om geen aangifte te doen, omdat de gevolgen dan misschien erger kunnen zijn dan je zou verwachten.
We wisten wel dat we iets moesten doen , maar wat.
Hij moest een hoop verwerken, zomaar in elkaar geslagen worden en klasgenoten die niks doen. Wij hebben toen besloten om naar Krista te gaan.Hij krijgt daar 1 op 1 training, om meer zelfvertrouwen te krijgen en sterker te worden zowel fysiek als mentaal.
Hij is nu 9 keer geweest en wij kunnen zeggen dat hij zeker mentaal en fysiek zeer stevig in zijn schoenen staat. Hij is in die paar weken zo gegroeid. Hij is instaat om zijn eigen keuzes te maken zonder zich te laten beïnvloeden door andere,hij heeft respect voor zichzelf en daardoor ook voor anderen. Hij kan begrijpen waarom zijn klasgenoten niks deden op dat moment en hij weet dat als hij nog een keer van zijn fiets getrokken zou worden of op een andere manier met agressie te maken zou krijgen hij zijn mannetje staat.

Wij zijn erg blij dat we dit gedaan hebben . Onze zoon gaat de toekomst vol vertrouwen in !!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s