Opnames en Interview op Kanaal 13 op vrijdagavond 26 november

DUIVEN – Oud meervoudig wereldkampioen Krista Fleming en regerend Europees kampioen Jemyma Betrian geven vrijdag 26 november gezamenlijk kickboksclinics aan de leerlingen van het Candea College in Duiven.

Dit initiatief is opgezet door de gemeente Duiven en gemeente Westervoort in samenwerking met het Candea College.
Naast het promoten van een actieve leefstijl is het doel van de clinics om met behulp van een aantal basisregels de leerlingen uit te leggen dat het bij kickboksen niet gaat om een ordinaire knokpartij, maar meer om, hoe controleer ik mijn lichaam en geest in bepaalde situaties. De kickboksclinics worden georganiseerd vanuit het project Buurt, Onderwijs en Sport.

http://www.kanaal13.tv

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s