VIVA400 Diner op 28 oktober in de Panama in A’dam

Ik ben weer ontzettend trots! Ik sta namelijk voor de 3e keer in de VIVA 400 meest succesvolle vrouwen van Nederland. Dit jaar sta ik in de categorie Bekend en Betrokken. Ik ben zelfs genomineerd voor de Charity Award dus lieve mensen duim voor me zodat ik volgend jaar weer Weerbaarheidsweekendjes voor de kinderen kan organiseren!!

Het 1e jaar stond ik erin vanwege mijn Wereldtitel Kickboksen en het 2e jaar stond ik erin vanwege mijn ambassadrise-functie voor het Jane Goodall Instituur Nederland.

Samen met mijn zus ga ik aanstaande donderdag naar het diner in Amsterdam. En we gaan genieten, zoals altijd! Hopelijk komen we met een geldprijs terug en kunnen we ons werk blijven voortzetten, want ieder individu telt, ieder mens heeft een rol te spelen.

Liefs Krista

Gefeliciteerd!

Je staat dit jaar in de illustere Viva400. En wel in de categorie Bekend & Betrokken.
We willen jouw Goede Doel aandacht geven in Viva!

Daarom nodigen we je van harte uit bij VIVA400 Diner op donderdag 28 oktober in Amsterdam.

Bovendien willen we de zaak waar jij je sterk voor maakt belonen met extra aandacht in het grote VIVA-netwerk!

Kortom, niet alleen een hele leuke en gezellige avond, maar ook nog eens zeer waardevol voor de Goede Zaak waar je zo nauw betrokken bent!

Groet!
Corinne van Duin
Hoofdredacteur VIVA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s