Zaterdag 23 oktober op NLD 2 bij het programma “Vals Plat”

Portret van Krista Fleming

Waar gaat het item over????

Jon & Krista

Jon Marten (74) woont in een aanleunwoning in Haarlem. Zijn muren hangen vol met zijn schilderijen, sommige sober en strak, anderen kleurrijk. Jon heeft vroeger veel opdrachten gedaan, hotels en rijksgebouwen beschilderd. Maar hij kon het niet meer aan. Jon heeft veel pijn gehad in zijn leven. Hij heeft zijn vrouw en kind verloren. Daardoor raakte hij in een zware depressie. Toen is hij er vandoor gegaan. Weg uit Nederland, weg uit de ellende die zijn leven was geworden. Hij eindigde op de Dominicaanse republiek en heeft daar jaren gewoond. Eindelijk kon hij het drama een beetje achter hem laten. Anderhalf jaar geleden is hij teruggekomen uit de Dominicaanse republiek, maar hij popelt om weer te vertrekken uit Nederland, hij houdt het hier niet lang meer uit.

Krista Fleming (34) uit Arnhem zet een punt achter haar topsportcarrière. De voormalig wereldkampioene kickboksen vindt het welletjes geweest. “Ik kan het niet meer opbrengen elke dag te trainen. Ook heb ik steeds meer last van blessures. Het is mooi zo. En ik wil ook graag kinderen krijgen” zegt Krista. Door vechtsport is haar leven verandert. Ruim 10 jaar geleden was ze een zeer onzekere meid en wist niet dat ze ooit haar dromen zou kunnen waarmaken.

Veel kijkplezier!

Liefs Krista

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s