Maandag 11 oktober Live in het TV-programma “Sparren” van TV Gelderland

Vanavond zit ik bij TV Gelderland live in hun sport programma. Ik heb een streep gezet onder mijn topsportcarriere. Ik ga me nu helemaal focussen op het coachen en begeleiden van zowel kinderen als volwassenen (in groepsverband en individueel). Mijn enorme kinderwens is de doorslaggevende reden geweest om mijn handdoek in de ring te gooien! (Ik ben ook niet meer de jongste….34 jaar)

Hieronder de link van hun website.

Ik kijk er naar uit! Tot vanavond, Liefs Krista

TV Programma \"Sparren\" van TV Gelderland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s