Wedstrijden Arhem

Deze slideshow vereist JavaScript.

Afgelopen zaterdag was er een gala georganiseerd door Peter Knoop in Arnhem. Iedereen die een keer wilde voelen hoe het is om in de ring te staan kon zich opgeven. Dit was voor onze leerlingen natuurlijk een geweldige kans!

Emelie, Tyrell , Sagar en Frank wilden graag voelen hoe het is om in de ring te staan. Na weken hard trainen waren ze dan ook helemaal klaar om zichzelf te testen. En de resultaten waren echt verbluffend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s