De Mariekenloop 2010

Deze slideshow vereist JavaScript.

Gisteren, zondag 15 mei, liepen Sabine en ik de Mariekenloop van 5 km. Het was een enorm groot evenement met 8000 vrouwen die zich hadden ingeschreven voor deze wedstrijd in Nijmegen. Ik was behoorlijk verbaasd en tegelijk verward toen ik aankwam, want zoveel vrouwen bij elkaar is iets wat ik de afgelopen jaren zelden heb meegemaakt! Ik doe natuurlijk een mannensport en dat is niet voor niets…..Nee het viel wel mee, op het geroddel na en de lange rijen bij de toiletten…..

Sabine en ik hadden twee weken vantevoren besloten om mee te doen. Veel te laat met inschrijven waardoor we een behoorlijk bedrag moesten betalen om nog mee te doen, maar dat was even niet belangrijk want we wilde graag meten…want meten is weten!

Nou ik kan jullie zeggen, wij zijn tevreden met ons resultaat (sabine 24.43 min en ik 23.02 min)en het smaakt naar meer en beter………Dus gaan we volgende maand de 5 km in rotterdam lopen. En dit keer gaan we met een groep van Kickboxing Arnhem. Dus girls…….We will be there

En ik zal mijn best doen om mijn tijd een stuk scherper te maken…..

Liefs Krista

Een gedachte over “De Mariekenloop 2010

  1. Esma 22 mei 2010 / 5:40 am

    Petje af hoor dames. Mooie tijden.
    Ik was ook zeer benieuwd naar de actiefoto´s, maar alleen de foto van Sabine komt rechtsboven in beeld.

    Maar nogmaals….. zeer mooie tijden en dat tussen allemaal kippen die heerlijk met elkaar staan te kakelen hihi hihi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s