Examendag Assistent Leraar Vechtsporten

Op zondag 13 december hebben mijn cursisten examen gedaan in onze dojo. Ze hadden de opdracht gekregen om een evenement te organiseren waarbij ieder een lesje in hun discipline zou verzorgen (of gezamenlijk). De invulling van de dag mochten ze zelf invullen.

Ik was werkelijk verbaasd over de organisatie van beide groepen. Ze hadden flyers en folders gemaakt, een koffietafel geregeld en allemaal hadden ze vrienden, familie, partner of eigen leerlingen meegenomen om deel te nemen in hun lessen.

Groep 1 had zich gericht op volwassenen en groep 2 had zich gericht op de jeugd. Het was een succesvolle dag en ik mag met trots zeggen dat al mijn cursisten geslaagd zijn!

Ik heb zelf ook weer een boel geleerd. Hun enthousiasme en leergierigheid heeft mij weer doen inzien dat mijn baan echt de leukste ter wereld is! Wat is er leuker dan werken met gemotiveerde leerlingen die niets anders willen dan leren van zichzelf en elkaar???

Op naar de volgende cursus en jongens en Esma (enige dame in de cursus!) bedankt!

Liefs Krista

Een gedachte over “Examendag Assistent Leraar Vechtsporten

 1. George van Rooij 24 december 2009 / 3:58 pm

  Lieve Krista,

  Wat een avontuur in Oeganda. Het lijkt mij inderdaad fascinerend. We zijn ooit in Zuid-Afrika geweest. Daar had ik soms ook het gevoel dat ik bevoorrecht was om daar te zijn en van alles mee te maken.
  Nu ben je weer thuis, meen ik te weten, en wordt alles weer gewoon.
  Fijne kestdagen en voor het nieuwe jaar alle goeds en geniet ervan.
  Hartelijke groet,

  George

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s