Uitslagen Zondag 12 oktober Gala Enter the Dragon te Arnhem

Op zondag 12 oktober vond er weer een vechtsport evenement in Arnhem plaats…genaamd Enter the Dragon en georganiseerd door Radju (een van onze wedstrijdvechters).

De jongens van KB Arnhem hebben weer geknokt voor wat ze waard zijn. Er waren een paar spetterende partijen bij zoals de partij van Brahim. De hele pot was er sprake van vuurwerk over en weer. Echt heerlijk om naar te kijken. Ook onze rechtsvoorstaande Glenn had er zin in! Hij incasseerde een boel maar kreeg het voor elkaar om zijn tegenstander neer te slaan met een rechterhoek! Een dikke KO voor Glenn dus.

Boy Boy kreeg het weer voor elkaar om zijn tegenstander te laten opgeven. Zijn onvoorspelbare knie zorgde voor schade bij zijn tegenstander en dat betekent weer een TKO voor BOY BOY! Helaas kwam Jimmy Eimers iets te laat op gang, waardoor zijn tegenstander met de winst naar huis ging. Volgende keer beter en aan zijn conditie zal het zeker niet liggen, want die is top op dit moment!

Verder zijn we erg tevreden over de aanpak van Nicky. Hij luisterde perfect en het werkte! Helaas kwam Ilse niet in haar spel en ging de winst naar haar zeer sterke tegenstandster. Ook voor Ilse geldt op naar de volgende partij!

De andere jongens hebben ook hard geknokt ( Badr, Hakim, Brain) en zullen zsm weer in de ring verschijnen,

tot dan

Liefs Kris

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s