Bij het programma “Rondje 30”

In november 2006 werd ik voor het programma “rondje 30” gefilmd op de dag van mijn wedstrijd. Voor mij was het natuurlijk erg spannend, vooral omdat het op de dag van de wedstrijd extra spanning met zich meebrengt, maar ik heb echt ontzettend gelachen met Margreet en ik ben erg trots op het resultaat. Gelukkig won ik mijn wedstrijd….anders was ik niet zo blij geweest met het interview na de wedstrijd…..
 
Interesse in de uitzending? Surf naar www.tvgelderland.nl  Zoek programma Rondje 30 en kijk bij gemiste afleveringen (6 november, geloof ik)

Greetz Krista

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s