Politiek Café ‘Bekvechten in de boksring’

 

DONDERDAG 29 NOVEMBER 2007

10:00 – 12:00 uur

Musis Sacrum in Arnhem

 

Zwaargewichten uit de sport, lokale overheid en de landelijke belangenpartijen nemen de handschoen op tijdens het Politiek Café op donderdag 29 november 2007. De boksring van het Politiek Café bevindt zich in Musis Sacrum in Arnhem. Ook dit jaar organiseert VSG een debat voorafgaand aan de Algemene Ledenvergadering.

 

Met een kickboks demonstratie van Europees en Wereldkampioene Krista Fleming en een uitleg van haar trainer Fred Royers worden de debaters en het publiek opgewarmd. Daarna zullen in en rond de boksring de verschillende zwaargewichten onder leiding van Paul Rosenmöller elkaar woordelijk te lijf gaan. Het boksgevecht start om 10:00 uur. In meerdere rondes worden verschillende actuele thema’s bediscussieerd.

 

Voor meer info: http://www.sportengemeenten.nl

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s